Nieuws
04 nov

BIJZONDERE TROUWRINGEN OP HET WERELDWIJDE WEB

Een goudsmid zit niet altijd achter zijn werkbank. De laatste zes maanden ben ik heel wat uren bezig geweest met deze gloednieuwe website.
Even voorstellen? Ik ben Hildardjan Verweij, goudsmid in Veenhuizen en de persoon achter BijzondereTrouwringen.nl. Welkom op mijn nieuwe site!

Waarom een nieuwe site?
Meer moois, meer overzicht, meer informatie! Dankzij de indeling in categorieën vindt u snel wat u zoekt. Ook staan er nu veel meer modellen uit onze collectie op. De site is bovendien goed te bekijken op smartphone, tablet en dergelijke.

Werk in uitvoering
Er kwam heel wat bij kijken voor het zover was. Terwijl vormgever en sitebouwer zich over de technische kant van de website bogen, heb ik een serie mooie nieuwe trouwringen gemaakt voor de nieuwe collectie 2015. Veel nieuwe modellen heb ik laten fotograferen. En behalve mooi beeld moest er natuurlijk ook goede tekst komen.

Groene diamant en goudlegeringen
Naast duidelijke, mooie foto’s vindt u op deze website dan ook veel interessante informatie.
Weet u uit welke metalen een goudlegering bestaat? En of groene diamant in de natuur wordt gevonden? Of hoe een graveur te werk gaat?

Dat en nog veel meer leest u hier. Surf op uw gemak rond, bekijk onze bijzondere trouwringen… Ik hoor heel graag wat u ervan vindt!
hildardjan verweij