Nieuws
04 apr

TROUWRINGEN MET EEN BANDENPROFIEL

De bel van de edelsmederij ging. Op de stoep een man in motorpak met onder elke arm een grote motorband: “Goeiemorgen! Ik kom de banden brengen.”
Mijn vrouw, die opendeed, had de man al bijna naar een naburige garage gestuurd. Maar: hij bleek wel degelijk aan het juiste adres te zijn.

Unieke trouwringen met profiel

Hij en de vrouw met wie hij inmiddels is getrouwd, zijn fervente motorrijders. En dus wilde het aanstaande bruidspaar graag trouwringen met het profiel van hun eigen motorbanden erin. Of ik die kon maken. Geen probleem! Hier zie je het resultaat: geelgouden trouwringen met een stoer bandenprofiel.

trouwringen met gegraveerd motorbanden profielIk heb de ringen aan de buitenkant de bolling en zij-afwerking van een motorband gegeven, zodat ze in alles lijken op echte banden. Het profiel is in de ringen gegraveerd door een gespecialiseerde graveur, met wie ik al jaren samenwerk.
Op de bruiloft zat het stel natuurlijk op de motor – vergezeld door een lange stoet motoren met daarop bevriende motorrijders. Een onvergetelijke dag. En de originele trouwringen met bandenprofiel… die leiden nog vaak tot leuke gesprekken.

Speciale gravure in je trouwring

Het mag duidelijk zijn: je kunt heel veel in je ring laten graveren. De meeste mensen kiezen voor een naam en datum aan de binnenzijde – soms versierd met een klein diamantje waar alleen jullie tweeën vanaf weten.
Maar je kunt ook een mooie gravure aan de buitenkant van je trouwring laten zetten. De naam of initialen van je geliefde in jullie eigen handschrift, of een symbool: een hartje, of het eeuwigheidsteken bijvoorbeeld. Of zou je graag het portret van je lief in je ring willen hebben? Het kan allemaal!

Handschrift graveren
Een bijzondere gravure maakt jullie trouwringen helemaal af. Dus kom gerust een keer langs om je wensen te bespreken en allerlei voorbeelden in het echt te zien: bijvoorbeeld van ringen met een handschriftgravure of met een vingerafdruk. Een gravure is speciaal, symbolisch en voor altijd!

witgouden trouwringen met gegraveerde initialen