Nieuws
04 dec

BRUID EN BRUIDEGOM MAGAZINE

We staan in het Bruid & Bruidegom magazine! En daar zijn we trots op, want Bruid & Bruidegom is het meest gelezen bruidsblad van Nederland.

Droomringen
In magazine nummer 1 van 2015 ruim baan voor trouwringen. Bijvoorbeeld in de kleurige reportage Macarings: veel lekkers en veel moois in zachte pasteltinten. Bovenin de koekjestoren prijkt ons model Aurora in geelgoud en titanium met een groene briljant. Een ring die net zo kleurig is als de reportage.

Bomvol bruiloft ideeën
Trouwauto’s en weddingsplanners, huwelijksreizen en bruidsfotografie. En natuurlijk strakke pakken en ruisende sprookjesjurken – Bruid & Bruidegom staat vol top tips. En dan de trouwringen, ook die zijn uiteraard vertegenwoordigd. Ze zijn misschien wel het belangrijkst, want die jurk en dat bruidsboeket zijn voor één dag, maar je trouwring daar wil je toch graag een leven lang met plezier naar kijken!

Een bruidsblad om uren in te bladeren
Bruid & Bruidegom is een kwaliteitsmagazine vol bruidsmode en leuke tips voor je bruiloft. Een prima inspiratiebron! Koop de nr 1 van 2015 bij de tijdschriftenhandel, of neem een abonnement. Blader maar vast even in deze vrolijke sneak preview!

Bruid & Bruidegom magazine 2015