Nieuws
23 mei

BRUIDSSIERADEN

Mooie bruidssieraden in goud of platina stelen de show op je trouwdag! Als je de perfecte trouwjurk hebt uitgezocht en jullie hebben je droomringen gevonden, dan is het goed om eens na te denken over de andere sieraden die je op de grote dag wilt dragen. Een set unieke trouwringen en sieraden die helemaal is afgestemd op je outfit en precies past bij je trouwring, is natuurlijk het mooist. Met handgemaakte trouwsieraden is je trouwoutfit compleet, of je nu kiest voor subtiele of opvallende juwelen!

Unieke bruidssieraden handgemaakt

Handgemaakte bruidssieraden zijn per definitie uniek. Elk collier en elke armband is weer anders. Wat voor bruidsaccessoires zou jij graag willen dragen? Een gouden ketting en armband of oorbellen van goud? Wat bijvoorbeeld heel sierlijk staat om je hals is een collier en hanger in witgoud met een zwarte Tahitiparel. Kijk maar naar ons ontwerp Sereno hieronder. Dit model is ook verkrijgbaar in geelgoud met bijvoorbeeld een champagnekleurige parel of in zilver met een zachtroze parel. Of in een andere combinatie: we kunnen hem maken zoals jij hem wilt hebben!

parelhanger sereno in het 14 krt witgoud

Bruidssieraden met parels

Parelsieraden maken je bruiloftskleding àf. De subtiele glans van parels doet het namelijk fantastisch bij een witte of pastel getinte bruidsjurk. De unieke parelcolliers en pareloorbellen uit onze collectie geven jou op je huwelijksdag een op en top vrouwelijke uitstraling. Je kunt prachtige parelsieraden in ons atelier laten maken. Bijvoorbeeld een parelring die precies past bij je trouwring. We hebben bovendien mooie parelsnoeren met groene toermalijn (zie de foto hieronder) of blauwe lapis lazuli, of kleine zachtgrijze zoetwaterparels. Die geven je bruidskleding een heel romantische touch.

Parelsnoer met groenen stenen bijpassend bij trouwjuk

Bruidssieraden met diamant

Ook sieraden met diamant doen het goed op je huwelijksfeest! Een heel bijzondere trouwsieraden set uit onze collectie is Vero: een trouwring in platina en witgoud met briljanten en daarbij passende oorknoppen en een hanger. Met deze sprankelende set heb je niet alleen de mooiste handgemaakte bruiloft sieraden, maar ook de rest van je leven een prachtig geheel in ingetogen ton-sur-ton tinten. De unieke match van platina en witgoud gecombineerd met diamanten past bij elke outfit, of die nu casual of chic is.

Bruidsieraden en platina met witgoud en briljant als trouwringen en hanger

Sieraad voor trouwdag of geboorte
Wil je haar een uniek cadeau geven voor jullie papieren bruiloft, dus als jullie 1 jaar zijn getrouwd? Of 2 jaar, of 3? (Al die bruiloften hebben weer andere namen.) Of wil je haar verrassen bij de geboorte van jullie kind? Laat dan een speciale gouden hanger of set oorbellen maken die passen bij haar trouwring. Op de foto zie je bijvoorbeeld trouwring Caro met bijpassende items. Een schitterend vormgegeven set met strakke en toch vloeiende lijnen. Sieraden voor altijd…

Trouwring en oorbellen model Cascata

Exclusieve bruidssieraden in Amersfoort en Veenhuizen
Er is, zoals je ziet, veel mogelijk. Alles kan op elkaar worden afgestemd en helemaal naar je wens worden gemaakt. Zodat jij op de grote dag én op alle mooie dagen daarna kan schitteren met unieke sieraden die speciaal voor jou met de hand zijn gemaakt. Maak dus snel een afspraak in ons atelier in Veenhuizen of onze trouwringenstudio in Amersfoort en bespreek je wensen voor een set exclusieve bruidssieraden!

Platina ring met tahiti parel