Nieuws
06 jul

BIJZONDERE TROUWRINGEN… EN MÉÉR

goudsmid trouwring solderenBijzondere trouwringen: dat dekt aardig de lading. Inderdaad ben ik in het dagelijks leven vooral druk met het ontwerpen en maken van trouwringen. Ik werk eigen ideeën uit om de collectie aan te vullen en ik maak ringen in opdracht.
Maar er gebeurt méér hier in het goudsmidsatelier. Reden waarom ik naast een bedrijfsnaam een merknaam heb. Dat geeft soms verwarring. Daarom een korte kennismaking!

Edelsmederij Verweij
Edelsmederij Verweij is de bedrijfsnaam. Als goudsmid maak ik naast trouwringen namelijk ook allerlei andere sieraden. Zo komen hier klanten die een mooie hanger of oorstekers willen. Of een herinneringssieraad. Ook kun je sieraden laten vermaken (bijvoorbeeld een oud erfstuk) en laten repareren. De collectie bestaat uit hangers, oorsieraden, broches, ringen en armbanden van goud en  zilver, maar ook van platina en andere duurzame metalen. Natuurlijk kun je ook een ontwerp naar eigen wens laten maken. Laat je inspireren door de unieke handgemaakte collectie op www.edelsmederij-verweij.nl

BijzondereTrouwringen.nl
Verlovingsringen, trouwringen, aanzoeksringen… de collectie van BijzondereTrouwringen.nl bestaat uit relatieringen die enig zijn in hun soort. Met de hand gemaakt in eigen atelier of in het atelier van een van de collega-goudsmeden met wie ik nauw samenwerk. Samen met jullie bespreek ik jullie wensen en bekijken we welke ring het mooist bij jullie past. De collectie omvat ringen in goud, platina, titanium en zwart zirkonium en mooie diamanten ontbreken natuurlijk niet. Een deel van de collectie staat op deze site. Kijk maar op de pagina trouwringen.

Sieraad voor het leven
Kort samengevat: je kunt bij mij terecht voor een mooi en onderscheidend sieraad dat helemaal naar je eigen wens met de hand is gemaakt. Of dat nou een trouwring, een aanzoeksring, een hanger of een armband is. Dus kom de uitgebreide collectie bijzondere sieraden en stenen eens in het echt bewonderen!18 krt geelgouden hanger