Nieuws
11 sep

BIJZONDERE VERLOVINGSRING

huwelijksaanzoek thuis met verlovingsringBij een bijzonder huwelijksaanzoek hoort een bijzondere verlovingsring. Met een unieke ring wordt je aanzoek onvergetelijk en speciaal. We hebben heel wat onderscheidende aanzoeksringen in huis, dus je vindt zeker een ring die perfect bij haar past!

aanzoek-thuisOver aanzoek en verloving
Vroeger gaven mensen elkaar een verlovingsring op het moment dat ze zich verloofden. Dat gebruik was bijna verdwenen, maar is tegenwoordig weer helemaal in. Met een klein verschil: met de term verlovingsring wordt nu meestal de aanzoeksring bedoeld die je aan je geliefde geeft als je haar ten huwelijk vraagt. Een onvergetelijk cadeau voor een heel speciaal moment. Ga je voor een ring met of zonder diamant?

 

 

Unieke verlovingsring met diamant

Een aanzoeksring met diamant; romantischer kan het toch niet? De meeste vrouwen vallen als een blok voor glinsterende diamanten, de meest duurzame stenen op aarde. Vooral briljant doet het goed als je haar vraagt of ze met je wil trouwen. Een liefdesring met briljant fonkelt je geliefde een leven lang tegemoet. Kan het mooier…

18 krt witgouden verlovingsring met diamant uit Antwerpen BelgieOnze collectie blinkt uit in unieke verlovingsringen die bezet zijn met topkwaliteit diamant> uit dé beroemde diamantstad Antwerpen. . Veel aanstaande echtgenoten uit België bezoeken onze vestiging in Amersfoort of Veenhuizen om een aparte aanzoeksring met diamant uit te zoeken. En hoewel de stenen dus uit België komen, worden onze ringen met de grootste zorg met de hand gemaakt in Nederland. Een geslaagde match: Belgische briljanten met Nederlandse edelsmeedkunst!

18 krt witgouden aanzoeksring met briljantWitgouden verlovingsring onder de loep
We zoemen even in op een topper uit onze collectie: model Tango. Een gouden aanzoeksring met een wervelend lijnenspel. De witgouden banen staan haaks op elkaar en vormen toch samen één vloeiend geheel. De briljant komt daardoor volmaakt tot zijn recht en schittert je tegemoet. Een prachtig liefdessieraad.

 

Zegt ze ja?
Je hebt besloten haar ten huwelijk te vragen. Misschien ben je er zelfs al een tijd mee bezig: hoe vraag ik haar, waar vraag ik haar, wat geef ik haar? Allereerst: er zijn geen vaste regels voor het doen van een aanzoek. Gelukkig maar! Of je nu met een rode roos tussen je tanden voor haar neerknielt in de achtertuin, of haar ten huwelijk vraagt midden in de Grand Canyon – het is jullie feestje, dus doe iets wat bij jou én bij haar past!

Het huwelijksaanzoek: vijf gouden tips
Voorop staat dus dat je helemaal zelf bepaalt hoe je haar ten huwelijk vraagt. Of hem, want we hebben ook fraaie heren aanzoeksringen! Wel geven we je vijf gouden tips!

1.    Bedenk een aanzoek dat bij jou en bij haar past: zijn jullie feestjesmensen, natuurmensen, uitbundig, rustig? Kies een setting en een activiteit waar jullie allebei blij van worden.
2.    Zoek een mooie aanzoeksring uit zonder dat ze het merkt. Het moet natuurlijk wel een verrassing zijn! Je kunt bij ons terecht overdag, in het weekeinde en in de avonduren. En als je de ring niet kunt komen halen, sturen we hem aangetekend op naar een adres dat jij ons opgeeft. Het risico van verzending is voor ons!
3.    Neem als het lukt een ring mee die haar goed past, om bij het uitzoeken van een verlovingsring de juiste maat te bepalen. Weet je haar maat niet en lukt het niet om ongezien een van haar ringen mee te nemen? Kies dan gewoon een ring bij ons uit. Als hij niet past, dan maken we hem na het huwelijksaanzoek kosteloos op maat. Geen punt!
4.    En dan het eigenlijke aanzoek. Het is een goed idee om dit zonder ‘toeschouwers’ te doen. Dan kom je zelf spontaner uit de hoek en voelt zij zich niet opgelaten, waardoor ze misschien niet goed weet hoe ze moet reageren.
5.    Tot besluit nr 5, een heel belangrijk punt: waar je ook bent als je haar vraagt, zorg dat de tijd aan jullie is. Zodat je volop kunt genieten van elkaar als ze eenmaal ‘ja’ heeft gezegd. (Want natuurlijk zegt ze ja…) Dus plan je aanzoek op een vrije dag, tijdens een weekendje weg, of -ook geweldig- in een heerlijke vakantie!

huwelijksaanzoek op het strand

Een match met je unieke trouwring

Je kunt kiezen voor een aanzoeksring met een uniek ontwerp, maar ook voor een tijdloze diamanten ring die straks perfect aansluit op een gladde trouwring, zodat ze beide ringen naast elkaar kan dragen.

Welke ring het ook gaat worden: geniet vooral van alle voorpret bij het voorbereiden van de ultieme romantische verrassing! Heb je vragen over een verlovingsring of wil je weten hoe je je huwelijksaanzoek het best kan aanpakken? Bel of mail gerust, we geven je graag tips en denken met je mee!

witgouden verlovingsring kopen in webshop