Nieuws
21 nov

NIEUWE TROUWRINGEN COLLECTIE 2015

De nieuwe collectie trouwringen 2015 is bijna klaar! Aan inspiratie geen gebrek. Die doe ik overal op. De goede ideeën werk ik in schetsen uit en die verzamel ik het hele jaar door in een mapje. In het najaar bekijk ik wat ik wil maken en focus ik op een aantal mooie nieuwe lijnen.

Kleur in de schijnwerpers
Het thema van 2015 is ‘kleur’. Bijzondere kleurstenen spelen dan ook de hoofdrol in de nieuwe trouwring ontwerpen. Unieke trouwringen met fancy diamonds als blauwe baguette, maar ook ringen met andere duurzame kleurstenen. Robijn en saffier bijvoorbeeld: twee sterke broertjes (of zusjes) uit de korundgroep.

Gouden zonsondergang
De inspiratie voor model Ponente kwam deze zomer vanzelf tijdens een avondwandeling op het Fochteloërveen, een uniek hoogveengebied vlakbij mijn huis. Het warme geelgoud en de intens gele padparadscha saffier weerspiegelen de vurige gloed van de ondergaande zon boven het hoogveen. Een plek waar de horizon ver is.

Van champagne tot carbonado briljant
Ik werk heel graag met kleurstenen: hun kleur, hun schittering: zo mooi! Heeft u ook een zwak voor kleurige edelstenen? Lees meer over zwarte diamant, rode robijn en gele saffier!gouden trouwringen gele saffier

zon onder Fochteloerveen