Nieuws
02 jan

WITTE TROUWRINGEN – DE TREND VAN 2016

Trouwen in het wit – het staat prachtig: stralend en romantisch. Maar die witte jurk draag je hooguit 1 dag. En dan volgt als het goed is een leven vol liefde samen. Het zou toch mooi zijn als je al die jaren wit kunt blijven dragen? Allebei, om je vinger?

bruidspaar in de sneeuw
Witgouden trouwringen met witte diamant
Trouwringen in witgoud met diamant zijn de trend. En als goudsmid durf ik wel te stellen dat het een goeie trend is. Want witgoud is tijdloos en heeft een frisse uitstraling. Bovendien is het heel makkelijk te combineren met andere sieraden en met zowel nette als sportieve kleding. En dan witte diamant: die blijft altijd mooi en sprankelend wit.

Chique witgouden trouwringen

Steeds meer vrouwen gaan voor een trouwring die je tegemoet fonkelt. Witgouden trouwringen met veel matte 14 krt witgouden trouwring met diamant princessdiamanten óf 1 grote steen zijn de trend. Een mooie grote princess diamant die alle blikken vangt bijvoorbeeld, zoals je ziet bij ons model Riflesso op de foto.  Of een ring met stralend witte briljanten rondom… Diamant schittert een leven lang en maakt je trouwring tot een onderscheidend sieraad.

Trouwring in witgoud voor een man

Niet iedereen houdt van glanzend witgoud; vooral mannen vinden het soms te ‘blingbling’. Daarom kiezen veel mannen voor een gematteerde witgouden trouwring. Zo’n ring is wat meer ingetogen en doet het ook goed naast een glanzend gepolijste damesring. Kijk voor het effect maar naar ons ontwerp Biancaneve. De damesring is gepolijst en bezet met maar liefst 12 briljanten. De herenring is mat en het dieper liggende vlak is gezandstraald met ultrafijne glaspareltjes. Een bijzondere set.
14 krt witgouden trouwringen met 12 witte briljanten van 0,15 crt matte herenring

Trouwring en verlovingsring in witgoud

Een witgouden verlovingsring met briljant is een schitterend cadeau dat een huwelijksaanzoek onvergetelijk maakt. Als je allebei van wit edelmetaal houdt, is een verlovingsring of aanzoeksring in wit goud met witte diamant een perfecte keus. Als jullie later je trouwringen komen uitzoeken, zorg ik dat het ontwerp van de verlovingsring en de trouwringen perfect bij elkaar aansluiten. Zodat je straks een fonkelend geheel aan je hand draagt!

Witgoud van de hoogste kwaliteit

Ons witgoudlegeringen zijn van een zeer hoge kwaliteit en blijven een leven lang mooi wit. De meeste van onze modellen hebben een palladiumlegering. Dit heeft als voordeel dat er zelden of nooit allergische reacties optreden en dat het goud een mooie kleur heeft. Wij rhodineren onze ringen nooit. Een laagje rhodium maakt ringen weliswaar hagelwit, maar slijt er binnen korte tijd af. Zeker bij trouwringen, die je meestal dagelijks draagt. Onze modellen zijn duurzaam wit.

Fonkelwitte diamanten
Onze diamanten zijn van eersteklas VVS/TW kwaliteit. Dat betekent dat ze mooi zuiver en helderwit zijn. Je kunt in ons atelier de fraaiste slijpvormen bekijken: van het geliefde briljant met zijn vurige lichtspel in alle kleuren van de regenboog, tot bijzondere slijpvormen als princess (vierkant) en baguette (rechthoekig). Stuk voor stuk schitterende eyecatchers.

Een stralende toekomst
Zeg je dit jaar ja tegen elkaar, kom dan nog deze winter onze mooie witte trouwringen eens bekijken. Of onze ontwerpen in geel- en roodgoud en andere bijzondere metalen. Op de datumplanner zie je wanneer je in januari, februari en maart terecht kunt in Amersfoort en Amsterdam en in Veenhuizen.

Bij deze wens ik jullie een sprankelend trouwjaar!

sneeuw klokjes in de kop van drenthe Veenhuizen