Nieuws
16 jan

SPECIALE TROUWRINGEN

Een speciale trouwring is voor het leven en je kijkt er elke dag weer met plezier naar. En omdat je ring speciaal is, valt hij ook anderen op en oogst je steeds weer complimenten. Duurzaam, bijzonder: met een set speciale trouwringen uit onze collectie heb je altijd een uniek en symbolisch sieraad aan je hand.

Speciale trouwringen van goud en staal

Unieke trouwringen: onze specials

We heten natuurlijk niet voor niets BijzondereTrouwringen.nl. In ons atelier worden ringen stuk voor stuk ontworpen en met de hand gemaakt. Al jullie wensen en ideeën kunnen we in zo’n ontwerp verwerken. Maatwerk dus en je bent verzekerd van een heel persoonlijke trouwring. Maar het kan altijd specialer! Voor degenen die zich écht willen onderscheiden en op zoek zijn naar iets heel bijzonders, is er onze collectie speciale trouwringen. Ze zijn uniek in alle opzichten: daarom een ode aan onze specials!
Onze speciale ringen hebben organische vormen of juist heel strakke lijnen; ze worden gesierd door oeroude geometrische motieven of een opvallend reliëf. Maar hoe verschillend ze ook zijn, de specials uit onze collectie hebben één ding gemeen: ze zijn enig in hun soort.
Neem nou model Celeste; een bijzondere trouwring met golvende en strakke lijnen, geïnspireerd op de zon die door de wolken schijnt. De kleuren van het goud versterken dit effect: geelgoud voor de warme gloed van de zon en witgoud voor de witte wolken. De helderwitte briljant staat voor de zon. Uniek zijn ook de Morsecode ringen. Trouwringen met de naam van je geliefde (of jullie trouwdatum) in morsetekens weergegeven. Mysterieus en heel persoonlijk!

Morsecode ringen gemaakt van zilver en witgoud

Speciale trouwringen met diamant

Helderwitte trouwringen met oceaanblauwe diamant, een geelgouden ring bezet met chocoladebruine briljanten…  naast het ontwerp dragen ook stenen bij aan de unieke uitstraling van je trouwring. Daarom hebben wij een fraaie collectie speciale trouwringen met diamant. Opvallend mooi zijn ringen met gekleurde diamanten. Bij diamant denk je misschien aan een witte steen, maar deze sterkste bikkel onder de stenen is er in heel veel kleuren. Van koele tinten als groen en turquoise tot diepwarme kleuren zoals zachtroze en cognacbruin.
Er zijn zelfs zwarte diamanten. Als goudsmid werk ik er graag mee. Een zwarte briljant heeft een betoverende uitstraling. Hij is intens zwart en fonkelt toch volop, dankzij zijn vele facetten. Ik bezet een trouwring ook weleens met zwarte én witte briljanten. Hier zie je hoe mooi dat matcht.

witten en zwarte briljanten in ringen van platinum

Originele ringen

En zo hebben we nog meer onalledaagse trouwringen in de collectie. Ringen geïnspireerd op gevlochten grashalmen, ringen van goud die eruitzien als een pleister om je vinger (geestige blikvangers) en fraaie ontwerpen in staal en goud met los van elkaar bewegende onderdelen. Wil je een ring waarmee je de show steelt, dan kun je zelfs kiezen voor een vierkant model! En geloof het of niet, een vierkante ring draagt gewoon prettig. Kom Quadrato maar eens passen…

Vierkante trouwringen van 14 krt geelgoud

Trouwringen uit Amersfoort – ga voor een heel speciaal ontwerp!

Als jullie op zoek zijn naar anders dan andere ringen, kom dan onze unieke collectie eens bekijken. Met in je achterhoofd dat het (bijna altijd) helemaal kan zoals jullie het willen hebben! Je bent van harte welkom op afspraak in onze trouwringenstudio in Amersfoort, of in de edelsmederij in Veenhuizen. Plan snel een afspraak met een klik op de rode button. En ga voor iets heel speciaals – dat is jullie liefde toch ook!