Nieuws
07 jun

TROUWEN IN AMERSFOORT

Unieke ideeën voor je huwelijk in de omgeving van Amersfoort: we zetten ze op een rij! Als je gaat trouwen, dan zit je in Amersfoort gebeiteld. Er zijn zowel in het centrum als buiten de stad fantastische trouwlocaties te vinden. Voor een goede bruidsfotograaf hoef je evenmin ver op pad te gaan en je slaagt zeker ook voor bijzondere bruidskleding en trouwringen in Amersfoort – of jullie nou van een boho, trendy, retro of classic bruiloft houden! Lees verder: we helpen je graag een handje bij je speurtocht naar de beste mensen en de mooiste plekken.

De Mariënhof trouwlocatie in Amersfoort

Bijzondere trouwlocatie in Amersfoort

Een kleine trouwlocatie in Amersfoort waar jullie de grote dag kunnen vieren samen met iedereen die jullie dierbaar is, heeft veel voordelen. Kleinschaligheid maakt je bruiloft tot een heel persoonlijk en bijzonder feest. We zetten een drietal unieke trouwlocaties voor je in de spotlights.

Trouwen in een klooster

Klassiek trouwen op een monumentale plek: in het eeuwenoude klooster De Mariënhof kun je het ja-woord geven in een 10 meter hoge trouwzaal. De Mariënhof is het stadsklooster van Amersfoort en de plek bij uitstek om een sprookjesbruiloft te vieren. Je kunt er hartje zomer trouwen in de idyllische kloostertuin. Is het hartje winter? Dan kun je terecht in de sfeervolle zalen. Met uitzicht op de bevroren vijver bezaaid met rozenblaadjes…

Trouwen in een werkplaats
Een andere unieke trouwlocatie is het Centraal Ketelhuis: een pand met een verleden. Ooit werden er goederenwagons opgeknapt, nu is het een fraai gerenoveerd monument met een warme, sfeervolle uitstraling. Dé plek voor een retro bruiloft. De antieke industriële look van het complex zal zeker indruk maken op al je gasten. En ook op jullie zelf natuurlijk!

Trouwen in het bos
Trouwen op de hei, in het bos of aan een meertje: het kan op Landgoed den Treek. Restaurant de Mof biedt drie unieke natuurlijke trouwlocaties nabij Amersfoort, in samenwerking met de landgoedeigenaar. Ze regelen alles voor je, tot en met stoelen voor je gasten midden op de hei!

Landgoed Den Treek

Bruidsfotograaf Amersfoort

Bruiloftsfotografie op z’n best. In het Amersfoortse pand waar de ook Trouwringenstudio van BijzondereTrouwringen.nl is gevestigd, vind je KayPhoto4u Personal Art Wedding. Een bedrijf waar gepassioneerde huwelijksfotografen werken die al meerdere internationale prijzen in de wacht hebben gesleept. Hun specialiteit: Personal Art Style. Een uniek concept waarmee KayPhoto4u Personal Art Wedding zich echt onderscheidt. Bekijk een aantal van hun schitterende foto’s en laat de beelden spreken!

Bruidsfotograaf Amersfoort
Bruidskleding in Amersfoort
Voor de mooiste bruidsmode ben je in Amersfoort op de juiste plek. Bij Valkengoed vind je trouwjurken en trouwpakken in alle stijlen. Je krijgt er goed advies van deskundige mensen, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt. Of je nu gaat voor stylish en trendy, voor een trouwjurk in bohemièn look of voor een Sissi jurk met wolken romantische tule, één ding is zeker: jij loopt er straks stralend bij!

Een tipje van de sluier
We hopen dat we je met deze inspirerende tips op weg hebben geholpen. En wil je graag een persoonlijk trouwringenadvies met een kopje koffie of thee erbij (waarbij je natuurlijk uitgebreid de tijd krijgt om onze collectie speciale trouwringen te passen): bel, mail of klik op de rode afsprakenknop!

Personal Art Style bruidsfotograaf