Nieuws
10 jan

TROUWEN IN DE WINTER

Ben jij een wintertype? De meeste stellen trouwen in mei en juni: de ‘trouwtijd’ bij uitstek. Maar sommige bruidsparen kiezen heel bewust voor een sprookjesachtige winterbruiloft. Een bruiloft in de winter is magisch: of je nu op het ijs van de Friese meren of in de besneeuwde Alpen staat.

Magische winterbruiloft
Met een trouwfeest in winterse sferen kun je alle kanten op. Ga je voor paard en wagen, zit je knus naast elkaar op een slee, of stap je met de sneeuwvlokken nog in je haar in een warme trouwauto?
En dan een feest met al je gasten rond een knapperend haardvuur, een glas glühwein in de hand… Het zijn zo maar wat ingrediënten voor een idyllische winterwedding. Witte moonboots aanbevolen!

Trouwfoto’s in de sneeuw
Een fotoreportage van een bruiloft in de winter kan betoverende plaatjes opleveren. Trouwfoto’s in de sneeuw of op het ijs… In de winter is het licht zachter en de kleuren zijn pastel: fotografen weten daar wel raad mee!

trouwen in de winter

Frosted look
Ook goudsmeden laten zich graag inspireren door de seizoenen. De matte gloed van ijs op het ven hier vlakbij was zo mooi in het winterlicht, dat ik er een foto van maakte. Thuis ben ik vervolgens gaan experimenteren met het aanbrengen van verschillende ijseffecten op goud. Een speciale techniek waarbij een ijsmat oppervlak ontstaat. In vakjargon heet dit de frosted look: het ziet eruit of er een laagje ijzige rijp op het goud ligt.

IJsmatte trouwringen

Het resultaat is de set Rondine: bicolor ringen met een subtiel ijseffect. En we hebben nog meer ijsmatte trouwringen met frosted effect in onze collectie: in witgoud, geelgoud en -heel apart- roodgoud. Kom onze ijsringen eens bekijken in onze lekker warme trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen!

ijsmatte trouwringen