Nieuws
23 jan

TROUWEN IN STIJL

Een bruiloft op Terschelling, met grasringen van goud. Tamara en Wim vielen voor elkaar – en voor een paar bijzondere ringen. En wat meer is: ze kozen er ook voor om hun bruiloft op een speciale manier te vieren.

Trouwen op Terschelling

Met prachtige kleding in de stijl van lang vervlogen tijden gaven de twee elkaar het jawoord op Terschelling. In een antieke trouwkoets uit 1880 reden ze over hun favoriete waddeneiland. Veel eilanders bleven verrast staan en feliciteerden het stel spontaan: Tamara en Wim hadden de dag van hun leven, op deze unieke trouwlocatie op Terschelling.

Een unieke trouwdag en unieke ringen

De twee genieten nog vaak na – met een blik op hun trouwringen. Ze kozen voor een paar onalledaagse gouden grasringen geïnspireerd op gevlochten gras. Sterker nog: het zijn zelfs exacte kopieën van gevlochten gras. Een origineel ontwerp van de Duitse kunstenaar Kay. Tamara wilde bovendien graag mooie witte briljanten in haar grasring. Op de foto zie je hoe ik de stenen in haar ring zet. Een precisiewerkje!

Grasringen van goud

Gras trouwringen die doen denken aan de wuivende halmen rond de slenken van de Boschplaat op Terschelling. Lopen jullie ook warm voor zo’n natuurlijk ontwerp? Hier zie je meer grasringen! Ze zijn er in heel verschillende uitvoeringen.

Huwelijk op Terschelling