Nieuws
15 dec

UNIEKE BRUILOFT

bruidspaar op trouwfeest

Jullie gaan trouwen en willen er een unieke bruiloft van maken. In deze blog delen we wat inspiratie met je om er iets persoonlijks van te maken tijdens jullie grote dag. Van de meest exceptionele trouwlocaties tot bijzonder vervoer en natuurlijk speciale trouwringen.

Unieke trouwlocaties

Het vinden van een trouwlocatie is een belangrijke eerste stap bij het organiseren van jullie grote dag. Afgezien van dat je praktisch gezien een plek nodig hebt om te trouwen, kan de trouwlocatie een grote impact hebben op de look en feel van de dag. Het is slim om je locatie vroeg te kiezen, zodat de andere onderdelen van de planning daar mooi bij passen.

Als je een unieke bruiloft wilt, overweegt je misschien out-of-the-box trouwlocatie. Gelukkig zijn er tal van uitzonderlijke locaties om uit te kiezen.

Ga bijvoorbeeld voor een bruiloft met een koninklijk tintje door een feestje te vieren in een kasteel. Zijn jullie water(sport)liefhebbers? Dan zorgt trouwen op een boot wellicht voor een persoonlijke touch. Sluit een botanisch thema meer aan bij jullie stijl, dan kunnen jullie trouwen in een kas. En wat dacht je van een sfeervolle groepsaccommodatie die jullie compleet afhuren voor een volledig feestweekend?

trouwlocatie in Veenhuizen de koepelkerkSpeciale bruidsjurken en pakken
Als een traditionele witte jurk niet jouw ding is, zijn er gelukkig genoeg alternatieven. Er zijn volop trouwjurken die jouw persoonlijkheid en stijl laten zien, zodat je een unieke bruiloft creëert. Een korte trouwjurk is al snel anders dan anders. Mooi om je benen te accentueren of je moves op de dansvloer te laten zien. Een jurk in je lievelingskleur van zachtroze tot gewaagd rood, wat zal het worden? En wie zegt dat je als bruid alleen kunt trouwen in een jurk? Een jumpsuit of tweedelige trouwjurk met losse rok en top zijn prachtig.

Een driedelig pak is mooi, maar past niet bij elke bruidegom. Wil je graag iets unieks, dan kun je als bruidegom kiezen voor trouwschoenen met een verrassende kleur of motief. En voor de echte durfals is een trouwpak in een unieke print wellicht een goed idee.

Bijzonder vervoer
Bijzonder vervoer mag voor de rit naar de trouwlocatie niet ontbreken! Dit is een uitgelezen mogelijkheid om ook hierbij een persoonlijke touch toe te voegen. Zo zijn er speciale trouwbussen te huur.

En wat te denken van een Tuk Tuk? Dit is een uniek vervoersmiddel en bovendien nog handig ook. Door de afmetingen mag je met de Tuk Tuk op plaatsen komen waar een andere trouwauto niet kan of mag komen. Op de boulevard, op de Dam of in een stadspark.

Een (bak)fiets behoort ook tot de mogelijkheden. En trouwen jullie op een locatie aan het water? Dan komen jullie natuurlijk aan met een bootje.

trouwauto met bruidspaar

Unieke vierkante trouwringen

Ook voor de trouwringen kunnen jullie iets uitzonderlijks kiezen. Je kunt het bijvoorbeeld onderscheid maken in materiaal, kleur en het aantal en soort diamanten. Maar wat dacht je van unieke trouwringen met een bijzondere vorm? Vierkante trouwringen zijn ware blikvangers. Kan het origineler?vierkante trouwringen unieke vorm
Je vraagt je bij deze vierkante trouwringen misschien af of zo’n afwijkende vorm wel comfortabel is om te dragen? Gelukkig is dat zeker het geval. Er is tijdens het ontwerpen goed over het draagcomfort nagedacht.

De ringen uit de Quadrato lijn hebben rechte hoeken, maar zijn voorzien van een binnenkant die met een comfort fit is afgewerkt. Ook zijn de ringen niet al te dik. Hierdoor dragen ze ontzettend comfortabel. Je bent van harte welkom in het atelier om eens een kijkje te komen nemen en de ringen te passen. Je zult versteld staan over hoe prettig ze zitten!

Smaakvolle alternatieven voor de klassieke bruidstaart
De traditionele bruidstaart zal niet snel uit de mode raken. Maar hoe leuk is het om er een eigen draai aan te geven? Een bruidstaart met meerdere lagen wordt al snel net even specialer wanneer je de taart aankleedt met wat extra’s. Kleurrijke macarons maken er een uniek geheel van.

Donuts zijn oorspronkelijk overgewaaid uit Amerika, maar inmiddels zijn ze in Nederland helemaal ingeburgerd. Donuts met wit fondant en spinkles zijn superlekker en je stapelt er gemakkelijke een of meer toren(s) van. Zo is het nog steeds een bruidstaart, maar dan anders.

Een etagère met cupcakes of cakepops zijn ook iets dat (vrijwel) iedereen lekker zal vinden. Je kunt ze qua kleur en smaken helemaal aanpassen naar het thema van de bruiloft.

De beste muziek voor jouw bruiloft
Voel je vrij om je eigen unieke twist aan de ceremonie en jullie trouwdag te geven, door te kiezen voor bruiloftsmuziek die iets voor jullie betekent. Van Ed Sheeran tot Beyoncé… alles kan en mag.

Akoestische begeleiding voor en na de ceremonie kan ontzettend romantisch zijn. En wat doen jullie tijdens het diner en het feest? Super origineel: vraag genodigden om vooraf hun favoriete nummer door te geven. Verzamel alle verzoeknummers en geef deze aan je DJ/band voor een verscheidenheid aan muziek waar alle gasten van kunnen genieten.

Een knipoog naar vervlogen tijden
Hopelijk heb je na het lezen van deze blog volop inspiratie opgedaan om er van jullie trouwdag iets onvergetelijks van te maken.

We eindigen graag met trouwring Retro. Een ontwerp met een knipoog naar de retro stijl. Een ring met vloeiende lijnen waar je naar blijft kijken.
Unieke trouwringen handgemaakt
Op de foto zie je de ring uitgevoerd in bicolor (witgoud in combinatie met geelgoud) en de witgouden variant van de handgemaakte Retro trouwringen.
Wil je de Retro ringen of andere unieke trouwringen in verschillende kleuren en breedtes een keer in het echt bekijken? Kom gerust langs in Amersfoort of Veenhuizen om je wensen te bespreken. Vrijwel alles is mogelijk.