Nieuws
13 okt

TROUWRINGEN VAN WITGOUD

Het witte metaal van is tijdloos en goed te combineren met andere sieraden van goud of zilver, het past vrijwel overal bij. Of je nu van lichte vrolijke kleding houdt of liever rustige, donkere outfits draagt. Daardoor is het makkelijk draagbaar en tijdloos. Wit- en geelgoud behoren tot de twee meest gekozen goudsoorten voor ringen. En waar geelgoud door de warme gloed wat romantischer en klassieker oogt, zien we de laatste jaren dat steeds meer stellen verliefd worden op de moderne, frisse stijl van wit-goud.De unieke, uitgebreide collectie trouwringen van witgoud laat veel verschillende stijlen zien, van sierlijke vormen tot strak vormgegeven met veel briljanten, zoals ons Top model Ricordo Particolare. Deze trouwring bestaat als het ware uit twee delen die gescheiden zijn door een verdiept accent. Deze matte witgouden ring is rondom bezet met 32 briljanten. Bij de bijpassende herenring zijn de briljanten achterwege gelaten, om het geheel wat mannelijker te houden.Exclusieve trouwringen met 32 briljanten

Trouwringen met diamant

Diamanten en witgoud zijn de beste vrienden. De witte achtergrond zorgt ervoor dat briljanten er prachtig in uit komen. Hou je van de fonkelende schoonheid van briljanten, dan adviseer ik om voor witgoud te kiezen. Dit zorgt voor het mooiste resultaat!

klassieke trouwringen

Ga je voor draagcomfort en tijdloos? Dan zijn de witgouden klassieke trouwringen zeker iets voor jullie. Bij deze traditionele trouwringen van witgoud ben je er zeker van dat je ze over 30, 40 jaar of langer nog steeds mooi zult vinden. De zachte vorm en afrondingen stralen rust en klasse uit. Bovendien is het een ring die heel prettig draagt aan de ringvinger, je voelt hem vrijwel niet zitten.
Klassieke 14 karaat ringen met diamanten

Organische ringen

De natuur is nooit hetzelfde. Denk maar aan de organische vormen van bladeren en de verschillende structuren die je er tegenkomt, van delicate bloemetjes tot grove boomstammen. De natuur kleurt mee met de seizoenen van groen, naar oranje, geel, rood en bruin en ziet er geen moment ziet er hetzelfde uit.
De witgouden handgemaakte organische trouwringen uit mijn collectie zijn hierop geïnspireerd. Kijk maar eens naar het model Festosa, de hoogglans ader in het midden heeft wel wat weg van een kabbelende rivier, die rondom over de ring loopt. Het gepolijste deel steekt mooi af en vormt een uniek contrast met de grillige structuur van de rest van de ring. In de damesring zit een fonkelende briljant die goed past bij de organische uitstraling van de ring.
natuurlijke trouwringen in witgoud
Wat is witgoud?
Veel bruidsparen vragen vaak aan mij waar wordt witgoud gevonden. Het wordt niet in de natuur gevonden. Puur goud is te zacht om te dragen, het wordt daarom gemengd met andere metalen om het materiaal harder en slijtvaster te maken. Dit zorgt ervoor dat witgouden trouwringen ook duurzamer zijn. Voor dit goud wordt een mengsel gebruikt dat bestaat uit de (edel)metalen goud, koper, zilver en palladium. Dit mengsel noemen we een ‘legering’.

In onze gouden legeringen gebruiken we geen nikkel, omdat dit bij sommige mensen allergische reacties teweegbrengt. Wanneer je een nikkelallergie hebt, kan het dragen van sieraden waar nikkel in verwerkt is, zorgen voor uitslag, jeuk en rode vlekken. In plaats daarvan voegen we aan de legering palladium toe. Palladium is een edel- en hypoallergeen metaal dat witgoud een heel mooie rustige gloed geeft. Palladium houdend witgoud is wat donkerder dan nikkelhoudend witgoud en oogt wat koeler, de kleur neigt naar lichtgrijs.