Nieuws
08 feb

TIJDLOZE TROUWRINGEN: DEZE RAKEN NOOIT UIT DE MODE

Het meest uitdagende bij het kiezen van jullie trouwringen is, dat een ring iets tastbaar blijvends is. Een trouwring is een symbool van jullie liefde en toewijding voor elkaar, en het is een sieraad dat je de rest van je leven draagt. Zoek je een uniek ontwerp dat nooit uit de mode raakt? Dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. In dit artikel leggen we je uit hoe je tijdloze trouwringen uitkiest en showen we de top 5 modellen die populair zijn én blijven.

bruidspaar met tijdlozen trouwringen om hun handen

Het is lastig om voor de aankomende tien, twintig, dertig of zelfs veertig jaar de trends te voorspellen. Twintig jaar geleden waren vrijwel alle trouwringen en verlovingsringen bijvoorbeeld geelgoud. Er werd niet eens over nagedacht dat je ook voor een andere kleur kon kiezen. Tegenwoordig zijn veel ringen juist witgoud. Maar hoewel de algemene trend iets is verschoven, kiezen er nog steeds stellen voor geelgouden ringen en zijn er ringen van twintig jaar of ouder die er vandaag de dag net zo stijlvol en modieus uitzien als toen.

Het geheim bij het uitzoeken van een tijdloze unieke trouwring is stiekem heel eenvoudig: ga voor klassiek. En “klassiek” betekent niet dat de ring traditioneel van stijl of diamantvorm moet zijn. In plaats daarvan betekent dit dat je een ring wilt kiezen met een relatief eenvoudig ontwerp.
Buiten dat is de beste manier om ervoor te zorgen dat je ring stijlvol, uniek en tijdloos blijft, een ring uitzoeken die is gemaakt van hoogwaardige materialen. Er is een reden dat familie sieraden van generatie op generatie worden doorgegeven; hoogwaardige materialen en de kwaliteit van stenen raken nooit uit de mode.

Houd deze stijlen in gedachten wanneer jullie op zoek gaan naar de perfecte ring. De ringen uit de top 5 Tijdloze Trouwringen hieronder doorstaan gegarandeerd de tand des tijds.

1. Tijdloze platina trouwringen met witte briljanten
Exclusieve aanschuifring van platina

Een goed voorbeeld van een ringenset, waarbij met hoogwaardige materialen is gewerkt, is de Levante. De platina ring Levante is klassiek, het ontwerp is strak, maar heeft een bijzondere twist. Platina is een bijzonder edelmetaal: duurzaam en heeft een prachtige maanwitte kleur. Bovendien is het een erg hard metaal, waardoor het niet gauw beschadigd.
De herenring is gematteerd en heeft een stijlvolle, chique uitstraling. De damesring heeft rondom maar liefst 57 briljanten, wat voor een sprankelend effect zorgt.

2. Geelgoud met een tijdloze zwevende diamant

tijdloze trouwringen met briljant in goudKortgezegd: geelgoud was, is en blijft altijd populair. Geelgoud is een materiaal en kleur die niet snel zal verdwijnen. Dit edelmetaal bestaat al duizenden jaren en zal er over duizenden jaren nog steeds zijn. Het wordt al jaren in sieraden gebruikt en vanaf de eerste trouwringen zijn er al gouden trouwringen.

Deze geelgouden moderne trouwringen Stella hebben een tijdloze uitstraling. Door de vernuftige zetting in lijkt de diamant in de damesring haast te zweven, wat dit model klassiek, maar toch net even anders dan anders maakt.

3. Klassieke trouwringen met briljanten

klassieke gladde trouwringen in goud met briljanten

De klassieke serie Estate behoren tot onze meest geliefde traditionele trouwringen. Niet verwonderlijk: ze zijn stijlvol en tijdloos en van de hoogste kwaliteit. Dankzij hun comfortabele vormgeving dragen ze bovendien erg prettig.
U kunt de kleur, dikte en het aantal briljanten zelf bepalen, waardoor de set toch uniek voor u gemaakt is. Op de foto zijn ze glanzend gepolijst, maar ook de matgouden versie is erg stijlvol. Nu nog kiezen wat het wordt: witgoud, rosé of toch geelgoud?

4. Witgoud met diamanten een tijdloze combinatie

witgouden trouwringen met 15 briljanten
De witgouden trouwringenset Ricordo heeft een tijdloos chic en stijlvol ontwerp. Het is een model dat al 15 jaar in de collectie zit en nog steeds goed wordt verkocht. De 15 sprankelend witte briljanten zorgen ervoor dat de damesring een echte blikvanger is. Deze glanzende witgouden trouwringen bewijzen hoe stijl en eenvoud samenkomen.

5. Een bijzondere selectie tijdloze geelgouden ringen

gladde huwelijks ringenZoals we eerder in dit artikel al omschreven: trouwringen van goud zijn altijd goed. Van de mooie warme gloed heb je een leven lang plezier en je hoeft niet bang te zijn dat je ooit op uitgekeken zult raken op deze kleur. Daarom mag ons overzicht met uitsluitend geelgouden trouwringen in deze top 5 niet ontbreken. Voor elk bruidspaar is er een ontwerp te vinden dat perfect bij jullie past.

Zo heeft Armonia een bijzonder lijnenspel, zijn er voor liefhebbers van organische ringen, ringen met een zandstructuur, en is ringenset Ardore gematteerd, wat ‘m zowel stoer als tijdloos maakt.

Afspraak maken
Na het bekijken van deze top 5, zijn jullie misschien nieuwsgierig geworden naar hoe de ringen er in het echt uit zien? Dat snappen we! Als je de ringen met ogen ziet en zelf eens omdoet, ontdek je pas écht welk ontwerp jouw absolute favoriet is. Kom gerust langs om onze uitgebreide collectie ringen eens bekijken in onze studio’s in Amersfoort of Veenhuizen.
Klik op de button hieronder en je komt op een nieuwe pagina om een afspraak in te plannen. Rechtsboven kun je aangeven of je naar Amersfoort of Veenhuizen wilt komen. Je ziet dan meteen op welke dagen er nog een plekje vrij is.