Nieuws
04 jun

TROUWRINGEN UITZOEKEN

Trouwringen uitzoeken: geen alledaagse bezigheid, maar een bijzondere happening. Trouwringen symboliseren jullie band. En anders dan je trouwkleding, draag je je ringen niet 1 dag, maar een leven lang. Neem dus de tijd om jullie droomringen uit te zoeken.

handen met 14 krt bicolor ringen om

De eerste oriëntatie
Het is slim om je speurtocht op internet te starten. Dat kan lekker thuis en zo kunnen jullie bekijken wat je aanspreekt – en wat niet. 18 krt gouden ringen organische modelGoogle op combinaties van trefwoorden; zo pas je al een eerste selectie toe. Zoek bijvoorbeeld op: ‘bijzondere trouwringen’, ‘klassieke trouwringen’, ‘organische ringen, ‘trouwring met briljant’, of wat je maar aanspreekt.
Een gouden tip: zoek ook op afbeeldingen. Je ziet dan in 1 oogopslag wat je mooi vindt. Zo hoef je niet eindeloos veel sites te bezoeken.

 

 

 

Trouwringen top 3

Een leuk klusje: maak samen met je lief een top 3 van trouwringen die jullie heel mooi vinden. Sla afbeeldingen van jullie favorieten op je mobiel of tablet op en laat ze zien als je een bezoek brengt aan een edelsmederij of juwelier. Bijvoorbeeld ons goudsmidsatelier in Veenhuizen of onze trouwringenstudio in Amersfoort of Amsterdam: met behulp van zo’n favorietenlijstje kan ik jullie nog beter advies geven.

Metaal, van goud tot staal
De meeste mensen kiezen voor gouden trouwringen. Geelgoud is onverminderd geliefd, maar ook witgoud is erg in trek. Dé trend is witgoud met briljant: geen wonder, want witte briljanten komen bijzondere trouwringen in roddgoud met briljantvolmaakt tot hun recht in het witte edelmetaal. Maar… er zijn meer mooie metalen en die kun je op je gemak bewonderen bij BijzondereTrouwringen.nl. Titanium, zirkonium, platina en palladium zijn duurzame alternatieven die zich perfect lenen voor het maken van een unieke trouwring. Ze matchen bovendien goed met bijvoorbeeld roodgoud of witgoud en met diamant. Wat dacht je van een ring in zirkonium en witgoud met witte briljant? Een prachtmix van stoer en sierlijk.

 

Speels, strak of organisch
Zoveel mensen, zoveel stijlen. Bij BijzondereTrouwringen.nl kun je terecht voor ringen met zowel klassieke als moderne lijnen. Strak vormgegeven ringen, modellen met speelse of grillige vlakken, organische ontwerpen met vloeiende lijnen én exclusieve eyecatchers waarin briljant de hoofdrol speelt. Omdat jouw smaak telt!

Tijdloos klassieke trouwringen in geelgoud

In Nederland kiest 35% van de paren voor gladde klassieke trouwringen in geelgoud. Mooi, symbolisch en tijdloos. Er is veel mogelijk: wil je het breed, smal, bol of wat rechter? Een trouwringenspecialist kan je veel verschillende plain trouwringen laten zien, zodat je goed kunt bepalen wat het best past bij jouw persoon en aan jouw hand. Klassieke damesringen krijgen een elegante uitstraling als ze worden bezet met een grote briljant, of met een hele rij kleine steentjes rondom. Super stijlvol!

Goed advies is goud waard
Sommige dingen koop je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Zoals trouwringen. Een belangrijke aanschaf dus! En er is erg veel keuze in stijlen, stenen en metalen. Laat je daarom goed adviseren door een vakspecialist. Als goudsmid bespreek ik eerst uitgebreid wat jullie wensen zijn. Daarna bekijken we samen wat het best bij jullie past. De uitgebreide collectie prachtige ringen is daarbij een aantrekkelijke inspiratiebron.
Willen jullie unieke partnerringen die helemaal naar jullie wens zijn gemaakt? Ga voor een persoonlijk ontwerp en maak een afspraak in onze trouwringenstudio in Amersfoort, Amsterdam of Veenhuizen.  Wees welkom!