Nieuws
27 apr

BETAALBARE TROUWRINGEN

Als aanstaand bruidspaar vragen jullie je wellicht af: waar kan ik betaalbare trouwringen kopen? Om te zorgen dat jullie ringen binnen het trouwbudget vallen, zijn mooie, traditionele exemplaren van goud een verstandige optie. In dit artikel inspireren we je graag met een aantal mooie, betaalbare trouwringen en leggen we uit hoe de prijs van een ring is opgebouwd.

Gladde trouwringen van goud zijn licht in gewicht waardoor er relatief niet veel goud nodig is om ze te maken. Ook is een glad, eenvoudig model vlotter te maken door de goudsmid, dan een ring met allerlei sierlijke details en een of een aantal diamant(en).
Dankzij het slimme materiaalgebruik en de relatief beperkte arbeidstijd die er nodig is om de trouwsieraden te maken, zijn gouden trouwringen betaalbaar, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op kwaliteit en uitstraling.Betaalbare trouwringen in 14 krt goudModel Etna is een mooi voorbeeld van onze populaire en betaalbare trouwringen. De comfortfit binnenkant en de flauwe bolling bovenop geeft een hoog draagcomfort, waardoor deze ringen als gegoten zitten. De subtiel schuinoplopende zijkanten maken het model af.
Wil je graag een goedkope huwelijksring met diamanten? Een mooie diamant in model Etna is natuurlijk ook mogelijk. Houd er echter wel rekening mee dat de prijs daarmee ook stijgt, de vanaf prijs voor één briljant is € 65,-. Diamant is zo hard en duurzaam dat de steen je leven lang mee gaat.

Zeer tevreden over de manier van werken en het resultaat!

Een aantal kernwoorden die in ons opkomen zijn: betrouwbaar, betaalbaar, uniek en duurzaam. Door het vakmanschap van Hildardjan dragen we met veel plezier onze trouwringen!

 

Platina trouwringen betaalbaar en duurzaam

Zoekt u naar een set mooie betaalbare trouwringen, maar spreekt geelgoud u niet zo aan? Dan zijn platina trouwringen momenteel een bijzonder goed alternatief. Platina is prachtig maanlicht wit van kleur. Als jullie voor de lichte witte kleur ringen gaan, zijn er twee opties: 14 of 18 krt witgoud met 14% palladium of bijna pure 95% platinum. Platina is oorspronkelijk een wat kostbaarder materiaal dan goud. De prijzen van edelmetalen fluctueren altijd, net als de olieprijs. Maar als u een voordelige platina set wilt kopen, is nú het moment. Het prijsverschil was nog nooit zo klein met witgoud als nu (april 2020). Dat komt omdat de goudprijs hoog staat en de platinaprijs laag is op dit moment. Dat scheelt voor gladde modellen maar 15%. In het verleden was dit soms 200% dubbel zo duur dus.
Platina is een duurzaam en zwaar materiaal. Het is oersterk, waardoor er nauwelijks krassen op komen en de ring een prachtige uitstraling heeft.
betaalbare trouwringen van platina
Ring Estate heeft klassieke uitstraling in glanzend gepolijst platina. Je kunt kiezen uit verschillende breedtes, van een subtiel smal model tot een stoere brede versie Meestal zijn trouwringen tussen de 3 en 5 millimeter breed. Maar welke maat het mooist staat is ook afhankelijk van de dikte van uw vingers. Je kunt uiteraard zelf kiezen wat je het mooist vindt staan en wij kunnen jullie hierin altijd adviseren.

Wanneer je zeker wilt zijn dat je binnen jullie trouwbudget blijft, is het goed om te onthouden dat een hele smalle ring vaak goedkoper is, dan een extra breed model.

Hoeveel kost een trouwring in 2020?

Zoals we al noemden, is de prijs voor een groot deel afhankelijk van de prijskoersen van de benodigde materialen, goud en palladium. Maar de prijs van trouwringen is van meerdere factoren afhankelijk. Andere onderdelen die een rol spelen bij de kosten:

• Het gekozen materiaal waaruit de ringen worden vervaardigd
• De breedte van de ringen
• De dikte van de ringen
• Eventuele diamanten in de trouwring
• Eventuele bewerkingen, zoals hameren, zandstralen, matteren, sierlijnen
• Het aantal gebruikte kleuren (een bi- of tricolor trouwring vergt meer tijd om te maken dan een ring in één kleur, waardoor de prijs wat hoger komt te liggen.
• Graveringen in de ringen, zoals het toevoegen van een speciaal lettertype of vingerafdruk etc. Dit soort extra’s zorgen ook voor een prijsstijging.

Mooie betaalbare trouwringen in de regio Amersfoort

Amersfoort ligt in het geografische hart van Nederland. Edelsmederij Verweij heeft een trouwringenstudio in Amersfoort waar betaalbare huwelijksringen worden verkocht. Ze worden met de hand gemaakt in Veenhuizen waar ik mijn atelier heb, ook daar zijn jullie welkom om de collectie goedkope trouwringen te passen en te bewonderen. De studio in Amersfoort zit op een voordelige locatie, waardoor we betaalbare trouwringen kunnen aanbieden.

Christelijke trouwringen goud

Komen jullie van verder weg en wil je er een dagje uit van maken of jouw bezoek aan de trouwringenstudio combineren met een weekendje weg?

Amersfoort is een ontzettend leuke stad en een veelzijdige bestemming voor een dagtrip of weekendtrip. Zo is het in de eerste plaats een mooie middeleeuwse stad. De rijke historie is hier nog duidelijk zichtbaar, dankzij de grachten, pittoreske straatjes, historische gebouwen, stadspoorten en vele monumenten.

Het is dan ook zeker de moeite waard om bijvoorbeeld ’s morgens een afspraak in te plannen voor het uitzoeken van je goedkope trouwringen en ’s middags de stad te verkennen. Breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan de Koppelpoort, de enige combinatie van een land- en waterpoort, uniek in Nederland. Of beklim de Onze Lieve Vrouwetoren voor een adembenemend uitzicht over Amersfoort.

Wie meer van shoppen houdt, brengt een bezoekje aan de winkels in en rond de Amersfoortse binnenstad. Amersfoort behoort volgens veel winkelliefhebbers tot de leukste winkelsteden van Nederland. Dat is te danken aan de combinatie van zowel de grote en bekende ketens als kleinere boetiekjes. Voor of na een bezoek aan de trouwringenstudio Amersfoort kun je eenvoudig een bezoekje aan de nabijgelegen Ikea Amersfoort of Loods 5 plannen. Deze woonwinkels bevinden zich beiden op slechts 3 minuten rijden met de auto.

 Amersfoortse binnenstad met de grachten

Voordelig trouwringen kijken en kopen

Klik op de button hieronder en je komt direct in onze agenda. Geef rechtsboven aan of je naar de vestiging in Amersfoort of Veenhuizen wilt komen. Je ziet dan meteen op welke dagen en tijdstippen er nog een plekje vrij is.