Nieuws
21 mrt

WARM GOUD EN KLEURIGE STENEN

Kleurige trouwringen van warm goudIJzingwekkend mooi, de trouwringenreportage in de nieuwe editie van het bruidsmagazine Bruid & Bruidegom. Ik ben dan ook trots dat mijn warm gouden ringen Terra tussen de ijsblokjes prijken.

Kleurdiamanten in het zonnetje!

De geelgouden trouwringen in het midden zijn van mijn hand; aan weerszijden mooie ontwerpen van collega’s. Ze maken in één oogopslag duidelijk dat kleur mag! Na jaren van strakke en koele ontwerpen, krijgen warme tinten ruim baan.
Steeds meer mensen kiezen dan ook voor kleurstenen in hun ring. Sommigen gaan voor heel subtiele tinten, een champagne briljant bijvoorbeeld. Anderen laten hun oog juist vallen op heldere kleuren als gele diamant of oranje korund. Stenen met een intense gloed.

De trend van warme kleuren is terug te zien in veel ontwerpen uit mijn nieuwe collectie. Intense tinten halen je op en geven je trouwring een vrolijke uitstraling. Kleur laat je sprankelen.
organische trouwringen met oranje ovale korund

Zonnig gouden trouwringen

Model Terra heeft zonovergoten kleuren als basis. Het geelgoud heeft een speciale gloed. Veel gouden ringen zijn blinkend lichtgeel, maar door het goud met een speciale techniek te bewerken, heb ik het een diepe, intense kleur gegeven: het resultaat is deze set trouwringen in warm goud.

Bruine briljanten

In de damesring prijkt een intens fonkelende cognac briljant. Bruine diamanten heb je in alle tinten, van heel licht champagne tot chocoladebruin. Cognac diamanten hebben een diep goudbruine gloed. Een prima match met warm geelgoud.

Hou je meer van zilverwit water en ijstinten? Terra is ook heel aantrekkelijk in een witgouden frosted uitvoering met een ice blue briljant – een diamant met een héél lichtblauwe tint.

Kies de kleur die bij je past. Wil je weten hoe mooi gekleurde briljant staat aan je hand? Kom dan onze kleurdiamanten live bekijken en laat je betoveren!

warrm goud met cognac briljant