Nieuws
15 jun

CHRISTELIJKE TROUWRINGEN

Aanstaande bruidsparen die christelijke trouwringen zoeken, komen geregeld langs in mijn trouwringenstudio in Amersfoort. Veel van hen kiezen voor traditionele geelgouden ringen. Zulke klassieke trouwringen hebben een rustige uitstraling, die goed past bij een religieuze levensovertuiging. Traditionele trouwringen zijn bovendien tijdloos mooi en dragen prettig aan de hand. Zoals de klassieke gladde trouwringen Estate. Niet te opvallend, maar wel elegant. Sommige aanstaande bruiden kiezen voor één of een paar kleine briljantjes, die een sobere trouwring wat fonkeling geven.

Christelijke trouwringen goud

Mijn ruime, lichte trouwringenstudio bevindt zich vlakbij plaatsen als Bunschoten-Spakenburg, Putten en Nijkerk. Mooie plaatsen, nabij het groen van de Veluwe. Vanuit die regio bent u snel op de A-locatie van mijn studio. U kunt daar op afspraak trouwringen kopen en in alle rust de collectie bekijken en bespreken wat uw wensen zijn. Mooie ringen in geelgoud, witgoud of zacht roségoud, van smal en hoogbol (de echte klassieke christelijke trouwring) tot wat vlakker en breder. Met en zonder diamantjes.

Christelijke verlovingsringen en trouwringen: aan welke hand?

Binnen het christelijke geloof gelden regels voor de hand waaraan u de trouwring hoort te dragen. Protestanten dragen hun verlovingsring aan hun linkerhand en hun trouwring aan de rechterhand. Bij de katholieken is dit precies andersom.
Als u bij ons christelijke verlovingsringen koopt, kan ik de verlovingsdatum en de naam meteen in de ringen graveren. Als u in een later stadium het kerkelijk huwelijk laat voltrekken, graveer ik voorafgaand kosteloos de trouwdatum in de ringen. Bovendien maak ik ze dan weer helemaal mooi als nieuw.

14 krt witgouden klassieke trouwringen met een diamant

Traditionele trouwringen met een bijzonder accent

Christelijke bruidsparen die op zoek zijn naar iets bijzonders, kunnen kiezen voor een mooie variatie op de klassieke christelijke ring. Bijvoorbeeld een iets strakkere vormgeving of een wat breder model. Zoals model Ponente hieronder: een geelgouden tijdloze ring met in de damesring een gele saffier. Heel subtiel en naturel.

trouwringen modern padparadscha saffier

Zoekt u naar een christelijke verlovingsring of trouwring, dan bent u van harte welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of onze edelsmederij in Veenhuizen; vanuit bijvoorbeeld Staphorst is deze laatste plek goed te bereiken. U vindt bij ons een uitgebreide collectie ringen die goed passen bij uw geloofsovertuiging. Per slot is een trouwring een heel symbolisch sieraad. Hij staat voor de band tussen u beiden en ook voor de verbintenis met God…